"Mandebrink Doet" op 11 mei 2019

11 mei:

Ouders aan de slag tijdens ‘Mandebrink Doet’ De ouderraad heeft in de vergadering op 19 maart onder andere gesproken over het gebruik van een speciale app voor de communicatie tussen school en ouders. Het schoolteam staat hier positief tegenover. Dit voorjaar start een proef met de app Parro. De OR zet zich verder in voor de sponsoring van een keukenblok in de Brink. Dit zou heel goed van pas komen bij de populaire kooklessen tijdens de Tjong®talent. Hiermee zou een langgekoesterde wens van school in vervulling gaan. Daarnaast heeft de OR het initiatief genomen voor een onvergetelijke middag voor school én ouders. Zet het vast in de agenda: zaterdagmiddag 11 mei staat in het teken van ‘Mandebrink Doet’. Op deze middag steken ouders hun handen uit de mouwen voor de school. Dan gaan we klussen in de klas en poetsen op het plein. Omdat het nuttig is én gezellig. Mis het dus niet, “Mandebrink Doet”. Al was het maar omdat we afsluiten met muziek en een hapje (uit de nieuwe oven?) en een drankje ????